Przejdź do strony:
» Kaskada na Woli
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Rynek nieruchomości
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

11:02 17-02-2012
Witam,
jest może na forum ktoś kto kupił mieszkanie na tym osiedlu? Chciałabym się dowiedzieć jak wyszły mieszkania, czy warto kupować? jak formalności itp.
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~Anita
85.222.*.*

16:15 17-02-2012
Tak, ja kupiłam, mieszkania wyszły bardzo dobrze,ale to moje zdanie, nawet nie ma wiele poprawek, bo tylko rysy na szybach, formalności jest sporo to nie ukrywam, ale da się przejść pracownicy Ganta pomagają ci w tym wszystkim, jak dla mnie warto, inaczej bym nie kupiła:D, ty jesteś w o tyle dobrej sytuacji, że wiesz co kupujesz, więc najlepiej obejrzyj i się zastanów:)
odpowiedz

linki
reklamowe

09:19 20-02-2012
Wydaje się aż za dobrze ;). I co z tymi rysami będą robić?jak u sąsiadów? A jak z ceną, bo w razie jakbym się zdecydować to nie wiem kiedy i z kim negocjować.. nie wiem który moment jest dobry.
odpowiedz
~Sebastian
89.75.*.*

18:42 21-02-2012
Hej, co do rys to będą wymieniać pewnie, chyba że małe to spolerują.Sądzę że moment teraz jest najlepszy, bo już zostało coraz mniej mieszkań, ale jeszcze nie tak mało żeby nie było wyboru, w każdym bądź razie przygotuj dobre argumenty:)
odpowiedz

09:21 22-02-2012
Umówiłam się na spotkanie pod koniec tygodnia. Ale nie wiem jakie mogę mieć argumenty, kiepska w tym jestem.. jedyne co to wpisałam w tej opcji na stronie 'podaj swoją cenę', oddzwonili i się właśnie umówiliśmy. Ale czy przyjmą moją ofertę to nie wiem :)
odpowiedz
~Sebastian
89.75.*.*

00:18 23-02-2012
Jeżeli chodzi o negocjacje, to zawsze możesz wziąć pod uwagę widok z okna, piętro, metraż, okna, drzwi itd, możesz porównać inne mieszkania na rynku,powinnaś się dobrze przygotować, ponieważ u tego dewelopera można i zejść nawet do 20% takie mnie doszły słuchy.
odpowiedz
~renia
213.199.*.*

11:38 23-02-2012
Ja sobie mieszkanie zarezerwowałam, na miesiąc, teraz załatwiam formalności z kredytem. Śledzę na bieżąco forum kaskady, Ci co kupili i już oglądali mieszkania są zadowoleni, także i ja jestem dobrej myśli.
odpowiedz

linki
reklamowe

~Anita
85.222.*.*

14:39 23-02-2012
Tak właśnie wszyscy byliśmy zdziwieni (pozytywnie) że tak mało poprawek, bo to rzadkość wśród deweloperów, oczywiście są osoby, które mają jakieś "ale", niestety zawsze tak jest. Jednak ogół jest pozytywnych opinii, a teraz już tak obniżają ceny, że to chyba najlepszy okres na kupno
odpowiedz

15:15 23-02-2012
ja kupowałam niedawno mieszkanie u innego dewelopera - Dom Development - w zasadzie nie było żadnych usterek, jedynie jakieś delikatne zabrudzenia na ścianie, same formalności też były ok, schody z różnymi formalnościami zaczęły się już po kupnie mieszkania - straszny bałagan mają w księgowości i nie znają określenia "przepraszam za kłopot"
odpowiedz

10:02 27-02-2012
Małgorzata48 Ty bank rozbiłaś? kupno mieszkania, budowa domu :)
Byłam na rozmowie, wszystko bardzo miło, sympatycznie, jak przyszło do negocjacji i mojej ceny to przyznam, że delikatnie tylko ją zwiększyli. Teraz mam się zastanowić, zarezerwowałam mieszkanie na kilka dni, cobym się dobrze zastanowiła i dała znać.
odpowiedz
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
Dołącz do naszego grona