Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

Witam, jest może na forum ktoś kto kupił mieszkanie na tym osiedlu? Chciałabym się dowiedzieć jak wyszły mieszkania, czy warto kupować? jak formalności itp. | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Anita 85.222.*.* |
Tak, ja kupiłam, mieszkania wyszły bardzo dobrze,ale to moje zdanie, nawet nie ma wiele poprawek, bo tylko rysy na szybach, formalności jest sporo to nie ukrywam, ale da się przejść pracownicy Ganta pomagają ci w tym wszystkim, jak dla mnie warto, inaczej bym nie kupiła:D, ty jesteś w o tyle dobrej sytuacji, że wiesz co kupujesz, więc najlepiej obejrzyj i się zastanów:) | ||
linki reklamowe | |
Wydaje się aż za dobrze ;). I co z tymi rysami będą robić?jak u sąsiadów? A jak z ceną, bo w razie jakbym się zdecydować to nie wiem kiedy i z kim negocjować.. nie wiem który moment jest dobry. | |||
~Sebastian 89.75.*.* |
Hej, co do rys to będą wymieniać pewnie, chyba że małe to spolerują.Sądzę że moment teraz jest najlepszy, bo już zostało coraz mniej mieszkań, ale jeszcze nie tak mało żeby nie było wyboru, w każdym bądź razie przygotuj dobre argumenty:) | ||
Umówiłam się na spotkanie pod koniec tygodnia. Ale nie wiem jakie mogę mieć argumenty, kiepska w tym jestem.. jedyne co to wpisałam w tej opcji na stronie 'podaj swoją cenę', oddzwonili i się właśnie umówiliśmy. Ale czy przyjmą moją ofertę to nie wiem :) | |||
~Sebastian 89.75.*.* |
Jeżeli chodzi o negocjacje, to zawsze możesz wziąć pod uwagę widok z okna, piętro, metraż, okna, drzwi itd, możesz porównać inne mieszkania na rynku,powinnaś się dobrze przygotować, ponieważ u tego dewelopera można i zejść nawet do 20% takie mnie doszły słuchy. | ||
~renia 213.199.*.* |
Ja sobie mieszkanie zarezerwowałam, na miesiąc, teraz załatwiam formalności z kredytem. Śledzę na bieżąco forum kaskady, Ci co kupili i już oglądali mieszkania są zadowoleni, także i ja jestem dobrej myśli. | ||
linki reklamowe | |
~Anita 85.222.*.* |
Tak właśnie wszyscy byliśmy zdziwieni (pozytywnie) że tak mało poprawek, bo to rzadkość wśród deweloperów, oczywiście są osoby, które mają jakieś "ale", niestety zawsze tak jest. Jednak ogół jest pozytywnych opinii, a teraz już tak obniżają ceny, że to chyba najlepszy okres na kupno | ||
ja kupowałam niedawno mieszkanie u innego dewelopera - Dom Development - w zasadzie nie było żadnych usterek, jedynie jakieś delikatne zabrudzenia na ścianie, same formalności też były ok, schody z różnymi formalnościami zaczęły się już po kupnie mieszkania - straszny bałagan mają w księgowości i nie znają określenia "przepraszam za kłopot" | |||
Małgorzata48 Ty bank rozbiłaś? kupno mieszkania, budowa domu :) Byłam na rozmowie, wszystko bardzo miło, sympatycznie, jak przyszło do negocjacji i mojej ceny to przyznam, że delikatnie tylko ją zwiększyli. Teraz mam się zastanowić, zarezerwowałam mieszkanie na kilka dni, cobym się dobrze zastanowiła i dała znać. | |||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |