Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

~amorek 95.49.*.* |
Akcesoria walentynkowe nie kończą się na kubkach z serduszkiem. Bardzo lubię święto Walentego i całą otoczkę mu towarzyszącą. Lubię kiedy sklepy przystrajane są czerwienią i różem. Widziałam jeszcze cudowne papilotki w serca,ale nie mogłam ich znaleźć w żadnym internetowym sklepie. Tak, mam świadomość, że jest to święto mocno komercyjne żerujące na takich naiwnych romantykach jak ja. Ale na jeden dzień w roku, mogę pozostać tym naiwniaczkiem. Szczęśliwych Walentynek Wam wszystkim życzę! --- Ostatnio edytowany: 13:46 08-02-2012 przez Redakcja.dom | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
tak lubisz ten dzień, ale że walentynki się pisze małą literą to już nie wiesz... | |||
linki reklamowe | |
~gość 192.168.*.* |
Klaudyno, czy to wazne, ze walentynki piszemy mala litera? Liczy sie magia tego dnia - uczucie i radosc ukochanej osoby :) | ||
dla mnie to ważne, świadczy o osobie piszącej, poza tym jak coś lubię, to coś o tym wiem, a nie bezmyślnie powtarzam wytarte frazesy ;) | |||
~zib 79.191.*.* |
Oj Klaudyna, coś widać dużo frustracji w Tobie. Nie martw się, nie każdy musi spędzać walentynki z kimś.. | ||
Tak siebie pocieszasz? ;) A tak na poważnie, walentynki to zabawa dla nastolatków. | |||
~koko 192.168.*.* |
a czy walentynki to swieto koscielne? | ||
linki reklamowe | |
według kościoła walentynki to herezja, przecież to nie święto tylko obrzęd pogański :) | |||
~koko 192.168.*.* |
naprawde? I Kosciol nie zabrania obchodzenia takich obrzedow poganskich? | ||
nawet kościół nie ma takiej władzy :) | |||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |