Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

~Elokwentny 62.121.*.* |
Bardzo dobry artykuł. Ludzie powinni się w końcu nauczyć, że nie można ptaków karmić chlebem tylko ziarnami. Bardzo fajnie, że jest napisane co konkretnie można wykorzystać w trakcie zimy aby pomóc ptaszkom. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Dżygit 178.56.*.* |
Przepiękna galeria. Może po przeczytaniu ktoś się zastanowi zanim zacznie karmić byle czym. | ||
linki reklamowe | |
~Ela z Wojciechowa 83.6.*.* |
Dziękuję za te wiadomości.Od niedawna mieszkam na wsi i dokarmiając ptaki popełniałam szereg błędów. Będę wdzięczna za kolejne "instrukcje" Pozdrawiam. | ||
~btd 83.4.*.* |
slonina tylko nie solona!!! | ||
~gość 62.121.*.* |
Piękna jest ta Jemiołuszka | ||
~gość 192.168.*.* |
Zasada jest jedna, nie karmimy ptaków chlebem, tym bardziej tym spleśniałym!!!!! | ||
~gość 62.121.*.* |
No bo..ptaki nie jedzą chleba tylko ziarna, ewentualnie owoce itp.. kiedy wreszcie to ludzie zrozumieją i przestaną wyrzucać na trawniki stare żarcie... a psie gówna, że im niby przeszkadzają ... a sami SYF robią | ||
linki reklamowe | |
~Lubię ptaki 192.168.*.* |
Ja mam ustawiony na oknie drewniany karmnik. Czasami przylatują do niego sikory bogatki. Najczęściej karmię je ziarnem czarnego słonecznika lub prosem. Chyba nie narzekają, bo wracają :) jak są większe mrozy wywieszam także słoninę. | ||
~gość 62.121.*.* |
Kiedy emeryty w końcu zrozumieją, że ptaki nie jedzą spleśniałego chleba | ||
~Rob 188.112.*.* |
Ptaki jedzą chleb. U mnie znika błyskawicznie. | ||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |