Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

~dejm_on 193.164.*.* |
Czy ktoś słyszał o nowej inwestycji dewelopera Bouygues Immobilier Polska na Bielanach? Ma nazywać się LA CASCADE. Czy ktoś zna jakieś szczegóły? Nawet na stronach dewelopera nie ma żadnych informacji na ten temat. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Z tego co wiem to inwestycja La Cascade dewelopera Bi-Polska ma być na ul. Bogusławskiego na Bielanach w Warszawie. Czy ktoś może potwierdzić tą informację? Zna ktoś ceny? | |||
linki reklamowe | |
jeśli szczególnie interesuje Cię ta informacja, a nigdzie nie możesz znaleźć odpowiedzi, to najlepiej zadzwoń do dewelopera i zapytaj się | |||
Nie wiem czy warto kupować mieszkanie od Bouygues Immobilier Polska. Nie wiem nic o inwestycji La Cascade ale z tego co czytam opinii o tym deweloperze to nie ma się on czym pochwalić. Same problemy. Poczytaj zanim kupisz. | |||
~assssddi 77.222.*.* |
developer nalezacy do tych lepsiejszych :) kupilam jedno mieszkanie i zero problemow. orientowalam sie w 3 inwestycjach jakie buduja i ...jako niemal jedni z niewielu buduja na wlasnym gruncie - nie majac na nim kredytu - brak wpisu w 4 dziale KW. opinie jakie sa w necie w duzej mierze swiadcza o tym ze ludzie nie czytaja umow, nie dopytuja - stad pozniej sa "rozczarowani". czasem wystaczy dokladnie przeczytac ZE ZROZUMIENIEM umowe i jest wszystko jasne, ewentualnie nalezy sie poradzic kogos kto sie zna na rynku mieszkaniowym, powodzenia!! | ||
~kupiec 85.222.*.* |
Bi-Polska czyli Bouygues Immobilier to porażka... Kupiłem mieszkanie tego dewelopera - La Lumiere - Boże chroń... grzyb, woda, usterki, tragedia. Foty: http://img849.imageshack.us/g/dsc05414f.jpg/ Znajomi kupili od tego dewelopera mieszkanie Patio Avenir i również nie są zadowoleni. Szczerze unikajcie tego dewelopera. Są z nim same problemy. Setki niepochlebnych komentarzy o Bouygues Immobilier na pewno nie jest bezpodstawnych! | ||
~elka 192.168.*.* |
Info ze strony Bi-POLSKA: ona główna La Cascade Mieszkania na Bielanach Opis inwestycji La Cascade to inwestycja zlokalizowana na warszawskich Bielanach przy ul. Bogusławskiego, w odległości 15 minut jazdy samochodem od centrum Warszawy. W dwunastopiętrowym budynku znajdzie się 109 mieszkań o powierzchniach od 25 do 83 m kw. oraz dwie komfortowe windy. Budynek „La Cascade” wyróżniać będzie oryginalna, kaskadowa budowa i nowatorskie rozwiązania architektoniczne. Wśród oferowanych lokali znajdą się zarówno kompaktowe kawalerki, jak i trzy- i czteropokojowe mieszkania adresowane głównie do rodzin, w tym: 7 mieszkań jednopokojowych o metrażach ok. 25 m kw. 60 mieszkań dwupokojowych: od 34 do 50 m kw. 39 mieszkań trzypokojowych: od 48 do 65 m kw. 3 mieszkania czteropokojowe: do 83 m kw. Wszystkie mieszkania posiadać będą funkcjonalne balkony, loggie bądź tarasy, a mieszkania na parterze – przestronne ogródki. Prace budowlane rozpoczną się w 2012 roku. Realizacja inwestycji planowana jest na 2013 rok. | ||
linki reklamowe | |
Lokalizacyjnie słabo, blisko trasy szybkiego ruchu:( Chcę zapytać - Jakie wy macie opinie o deweloperze Bi-Polska (Bouygues Immobilier Polska)? | |||
Widac ze opinie co do Bi-Polska sa podzielone. Moim znajomi kupili mieszkanie w Patio Avenir i sa zadowoleni. Ta nowa inwestycje przedstawia sie interesujaco. Kupiec, a jakie problemy z Patio Avenir maja Twoim znajomi?? | |||
Jak przegladam inne fora to widac duzo negatywnych komentarzy na temat Bi-Polska.. Sama niewiele wiem o tym deweloperze.To francuska firma? | |||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |