Przejdź do strony:
» La Cascade Inwestycja na Bielanach deweloper Bi-Polska
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Rynek nieruchomości
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~dejm_on
193.164.*.*

12:40 12-12-2011
Czy ktoś słyszał o nowej inwestycji dewelopera Bouygues Immobilier Polska na Bielanach? Ma nazywać się LA CASCADE. Czy ktoś zna jakieś szczegóły? Nawet na stronach dewelopera nie ma żadnych informacji na ten temat.
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

12:53 12-12-2011
Z tego co wiem to inwestycja La Cascade dewelopera Bi-Polska ma być na ul. Bogusławskiego na Bielanach w Warszawie. Czy ktoś może potwierdzić tą informację? Zna ktoś ceny?
odpowiedz

linki
reklamowe

14:16 12-12-2011
jeśli szczególnie interesuje Cię ta informacja, a nigdzie nie możesz znaleźć odpowiedzi, to najlepiej zadzwoń do dewelopera i zapytaj się
odpowiedz

15:46 12-12-2011
Nie wiem czy warto kupować mieszkanie od Bouygues Immobilier Polska. Nie wiem nic o inwestycji La Cascade ale z tego co czytam opinii o tym deweloperze to nie ma się on czym pochwalić. Same problemy. Poczytaj zanim kupisz.
odpowiedz
~assssddi
77.222.*.*

19:43 12-12-2011
developer nalezacy do tych lepsiejszych :)
kupilam jedno mieszkanie i zero problemow. orientowalam sie w 3 inwestycjach jakie buduja i ...jako niemal jedni z niewielu buduja na wlasnym gruncie - nie majac na nim kredytu - brak wpisu w 4 dziale KW. opinie jakie sa w necie w duzej mierze swiadcza o tym ze ludzie nie czytaja umow, nie dopytuja - stad pozniej sa "rozczarowani". czasem wystaczy dokladnie przeczytac ZE ZROZUMIENIEM umowe i jest wszystko jasne, ewentualnie nalezy sie poradzic kogos kto sie zna na rynku mieszkaniowym, powodzenia!!
odpowiedz
~kupiec
85.222.*.*

22:43 12-12-2011
Bi-Polska czyli Bouygues Immobilier to porażka... Kupiłem mieszkanie tego dewelopera - La Lumiere - Boże chroń... grzyb, woda, usterki, tragedia. Foty: http://img849.imageshack.us/g/dsc05414f.jpg/ Znajomi kupili od tego dewelopera mieszkanie Patio Avenir i również nie są zadowoleni. Szczerze unikajcie tego dewelopera. Są z nim same problemy. Setki niepochlebnych komentarzy o Bouygues Immobilier na pewno nie jest bezpodstawnych!
odpowiedz
~elka
192.168.*.*

12:27 19-12-2011
Info ze strony Bi-POLSKA:

ona główna
La Cascade

Mieszkania na Bielanach
Opis inwestycji

La Cascade to inwestycja zlokalizowana na warszawskich Bielanach przy ul. Bogusławskiego, w odległości 15 minut jazdy samochodem od centrum Warszawy. W dwunastopiętrowym budynku znajdzie się 109 mieszkań o powierzchniach od 25 do 83 m kw. oraz dwie komfortowe windy. Budynek „La Cascade” wyróżniać będzie oryginalna, kaskadowa budowa i nowatorskie rozwiązania architektoniczne. Wśród oferowanych lokali znajdą się zarówno kompaktowe kawalerki, jak i trzy- i czteropokojowe mieszkania adresowane głównie do rodzin, w tym:

7 mieszkań jednopokojowych o metrażach ok. 25 m kw.
60 mieszkań dwupokojowych: od 34 do 50 m kw.
39 mieszkań trzypokojowych: od 48 do 65 m kw.
3 mieszkania czteropokojowe: do 83 m kw.

Wszystkie mieszkania posiadać będą funkcjonalne balkony, loggie bądź tarasy, a mieszkania na parterze – przestronne ogródki.

Prace budowlane rozpoczną się w 2012 roku. Realizacja inwestycji planowana jest na 2013 rok.
odpowiedz

linki
reklamowe

12:33 19-12-2011
Lokalizacyjnie słabo, blisko trasy szybkiego ruchu:(

Chcę zapytać - Jakie wy macie opinie o deweloperze Bi-Polska (Bouygues Immobilier Polska)?
odpowiedz

12:34 19-12-2011
Widac ze opinie co do Bi-Polska sa podzielone. Moim znajomi kupili mieszkanie w Patio Avenir i sa zadowoleni. Ta nowa inwestycje przedstawia sie interesujaco. Kupiec, a jakie problemy z Patio Avenir maja Twoim znajomi??
odpowiedz

12:41 19-12-2011
Jak przegladam inne fora to widac duzo negatywnych komentarzy na temat Bi-Polska.. Sama niewiele wiem o tym deweloperze.To francuska firma?
odpowiedz
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
Dołącz do naszego grona