Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

Witam, jak wszyscy widzą piękną mamy jesień tego lata, dlatego chcę się dopytać jak mogę dogrzać mieszkanie, poza sezonem grzewczym, czyli np teraz, bo jest mi po prostu zimno, szczególnie rano i w nocy.... | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
u mnie tez zimno niestety,a kominka w bloku nie zamontuje:/ | ||
linki reklamowe | |
.. --- Ostatnio edytowany: 12:57 16-08-2011 | ||
no właśnie, mogłabym się okryć kocem, ale czy to o to w tym chodzi? piecyk gazowy odpada, bo smierdzi za bardzo | ||
wyczytalam gdzies ze odpowiednie bylyby grzalki?! | |||
to może sobie kupmy piecyki elektryczne albo grzałki elektryczne do grzejników? | ||
w bloku można sobie biokominek zamontować ;) ale tym się za bardzo nie ogrzejecie :) a tak poza tym, to chyba nie jest aż tak zimno, żeby trzeba było już grzać... | |||
linki reklamowe | |
No dokładnie, nie jest aż tak zimno, dlatego potrzebuję rozwiązania, które będzie mnie ratować doraźnie, w chłodne wieczory, bo jestem zmarźluchem, a do sezonu grzewczego jeszcze sporo czasu... | ||
to może właśnie te grzałki warto by wypróbować? | ||
one chyba maja taka 'opcje', ze samemu sie ustawia kiedy sie wlaczaja i grzeja i z jaka 'moca'. tylko chyba nie pasuja do tych starych grzejnikow.. | |||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |