Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

to prawda, że mamy coraz więcej sprzętów i rzeczywiście trudno jest je ustawić tak, żeby jeszcze dobrze wyglądały. Kompletną głupotą jest wieszanie głośników na ścianie, chyba, że tych od kina domowego, w innym wypadku idealnie, ze względu na jakość dźwięku, jest żeby stały na podłodze, trzeba mieć też świadomość gdzie je ustawić, żeby uzyskać jak najlepszy dźwięk, trzeba uwzględnić sporo różnych aspektów - to nie jest takie banalne jak mogłoby się wydawać, a sam efekt wizualny nie jest w tym przypadku najważniejszym kryterium. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Ja jakiś czas temu borykałam się z tym problemem. I faktycznie najlepszym rozwiązaniem było umieszczenie prawie wszystkiego na ścianie. Głośniki jedynie mam postawione na podłodze, ale nie zajmują zbyt dużo miejsca, także to akurat nie problem. | |||
linki reklamowe | |
jak postawione na podłodze to kolumny :) dla wielu osób to duża różnica :) to pewnie jak masz kolumny to masz i wzmacniacz, udało Ci się znaleźć jakąś interesującą szafkę na niego? ma odpowiednio dużo miejsca, żeby się nie grzał, bo ja szukam od jakiegoś czasu czegoś odpowiedniego i na razie ze średnim skutkiem. | ||
linki reklamowe | |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |