1
Przejdź do strony:
» Jak ustawić sprzęt elektroniczny w małym mieszkaniu?
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Wnętrza
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

10:38 07-07-2011
to prawda, że mamy coraz więcej sprzętów i rzeczywiście trudno jest je ustawić tak, żeby jeszcze dobrze wyglądały.

Kompletną głupotą jest wieszanie głośników na ścianie, chyba, że tych od kina domowego, w innym wypadku idealnie, ze względu na jakość dźwięku, jest żeby stały na podłodze, trzeba mieć też świadomość gdzie je ustawić, żeby uzyskać jak najlepszy dźwięk, trzeba uwzględnić sporo różnych aspektów - to nie jest takie banalne jak mogłoby się wydawać, a sam efekt wizualny nie jest w tym przypadku najważniejszym kryterium.
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

15:35 24-08-2011
Ja jakiś czas temu borykałam się z tym problemem. I faktycznie najlepszym rozwiązaniem było umieszczenie prawie wszystkiego na ścianie. Głośniki jedynie mam postawione na podłodze, ale nie zajmują zbyt dużo miejsca, także to akurat nie problem.
odpowiedz

linki
reklamowe

08:09 25-08-2011
jak postawione na podłodze to kolumny :) dla wielu osób to duża różnica :) to pewnie jak masz kolumny to masz i wzmacniacz, udało Ci się znaleźć jakąś interesującą szafkę na niego? ma odpowiednio dużo miejsca, żeby się nie grzał, bo ja szukam od jakiegoś czasu czegoś odpowiedniego i na razie ze średnim skutkiem.
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
Dołącz do naszego grona