Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

~Marta 79.191.*.* |
Kiedyś w dekoratorni pokazywali jak fajnie wydzielić dziecku nawet w małym pomieszczeniu miejsce do nauki, zabawy i na odpoczynek. Początkowo wydawało mi się to banalnie proste, jednak teraz widzę, że nie jest to tak łatwe. W przypadku pokoju mojego syna, to zaraz przy oknie ma kącik do nauki (biurko i małą półkę na książki) na prawej ścianie znajduje się łóżko i fotel, a na lewej ścianie dzieci mogą sobie malować, pisać, tam też są wszystkie zabawki. A czy Wy wydzielacie specjalne miejsce na naukę swojemu dziecku? Czy przykładacie do tego szczególną uwagę? Dla mnie ważne jest, aby miejsce do nauki - biurko było dobrze oświetlone, poza tym na blacie powinno być wystarczająco dużo miejsca na wszystkie zeszyty, książki i artykułu do pisania (tu kładę nacisk na ergonomiczne produktu, które nie męczą ręki dziecka, a wręcz przeciwnie ułatwiają mu pisanie). | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
myślę, że wydzielenie dziecku miejsca do nauki to bardzo dobry pomysł, inaczej mógł by się wdać bałagan, dziecko gubiło by zeszyty i książki, co mogło by je z kolei zniechęcić do nauki. A dobre oświetlenie i duży blat biurka to podstawa. | ||
linki reklamowe | |
Moim zdaniem takie rozwiązanie jest bardzo fajne: http://www.esmebel.com/rodziny,sofus,2.html Jednak meble drewniane mają swój urok. Na pewno jest świetny pomysł, jeżeli ma się dwójkę dzieci i mało miejsca. Do tego ciekawie wygląda i jest sporo miejsca na różne książki, czy zabawki. | |||
drewniane meble z pewnością mają swój urok, ale mają też swoją urokliwie wysoką cenę. | ||
~yesterday 83.4.*.* |
Moim zdaniem taki system mebli wygląda ciekawie: http://www.meblopol.net/elf,k227.htm Na wszystko jest miejsce i całość wygląda interesująco. No i co ważne, nie jest on wcale taki drogi. | ||
linki reklamowe | |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |