1
Przejdź do strony:
» Jak wyposażyć pokój ucznia z miejscem do nauki?
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Wnętrza
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~Marta
79.191.*.*

10:40 29-06-2011
Kiedyś w dekoratorni pokazywali jak fajnie wydzielić dziecku nawet w małym pomieszczeniu miejsce do nauki, zabawy i na odpoczynek. Początkowo wydawało mi się to banalnie proste, jednak teraz widzę, że nie jest to tak łatwe. W przypadku pokoju mojego syna, to zaraz przy oknie ma kącik do nauki (biurko i małą półkę na książki) na prawej ścianie znajduje się łóżko i fotel, a na lewej ścianie dzieci mogą sobie malować, pisać, tam też są wszystkie zabawki. A czy Wy wydzielacie specjalne miejsce na naukę swojemu dziecku? Czy przykładacie do tego szczególną uwagę? Dla mnie ważne jest, aby miejsce do nauki - biurko było dobrze oświetlone, poza tym na blacie powinno być wystarczająco dużo miejsca na wszystkie zeszyty, książki i artykułu do pisania (tu kładę nacisk na ergonomiczne produktu, które nie męczą ręki dziecka, a wręcz przeciwnie ułatwiają mu pisanie).
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

11:31 29-06-2011
myślę, że wydzielenie dziecku miejsca do nauki to bardzo dobry pomysł, inaczej mógł by się wdać bałagan, dziecko gubiło by zeszyty i książki, co mogło by je z kolei zniechęcić do nauki. A dobre oświetlenie i duży blat biurka to podstawa.
odpowiedz

linki
reklamowe

16:46 05-07-2011
Moim zdaniem takie rozwiązanie jest bardzo fajne: http://www.esmebel.com/rodziny,sofus,2.html Jednak meble drewniane mają swój urok. Na pewno jest świetny pomysł, jeżeli ma się dwójkę dzieci i mało miejsca. Do tego ciekawie wygląda i jest sporo miejsca na różne książki, czy zabawki.
odpowiedz

10:31 06-07-2011
drewniane meble z pewnością mają swój urok, ale mają też swoją urokliwie wysoką cenę.
odpowiedz
~yesterday
83.4.*.*

13:56 04-10-2011
Moim zdaniem taki system mebli wygląda ciekawie: http://www.meblopol.net/elf,k227.htm Na wszystko jest miejsce i całość wygląda interesująco. No i co ważne, nie jest on wcale taki drogi.
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
Dołącz do naszego grona