1
Przejdź do strony:
» Czy kupowanie mebli online jest bezpieczne?
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Wnętrza
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

14:39 20-06-2011
Można połączyć dwie formy zakupów: najpierw znaleźć mebel w sklepie, potem wyszukać go w internecie, za dużo mniejsze pieniądze. Polecam korzystanie ze sprawdzonych sklepów www, a jeśli się boimy, sprawdźmy na jakich warunkach można dokonywać zwrotów.
---------------------
PREMIERE DESIGN
PROJEKTOWANIE WNĘTRZ
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

09:12 21-06-2011
zgadzam się z tym, właśnie niebawem będę kupować meble, szukam ich sobie w Internecie, sprawdzam w sklepie tradycyjnym jak wyglądają i kupuję online za mniejsze pieniądze :)
odpowiedz

linki
reklamowe

~Margaretkaa
82.146.*.*

12:03 27-10-2011
Ja od kilku miesięcy kupuję meble przez internet. Uważam, ze jest to bardzo wygodny sposób robienia zakupów. Musze przyznać, że zawsze korzystam z usług sprawdzonego sprzedawcy. Dzięki temu, kupuję znakomitej jakości produkty, w niższych cenach.

---
Ostatnio edytowany: 14:49 31-10-2011 przez Redakcja.dom
odpowiedz

00:17 05-01-2012
Uważam, że zakupy w sieci są bezpieczne, jeżeli mamy zaufany sklep. Wiarygodność to podstawa. Ostatnio udało mi się kupić oświetlenie ogrodowe, w sklepie CSEIE - też wahałem się, czy w tym przypadku zakupy online to dobry pomysł, na szczęście wszystko się udało.
odpowiedz
~gość
82.146.*.*

08:55 26-01-2012
Jeżeli korzysta się z usług sprawdzonego sprzedawcy to zakupy w internecie są bezpieczne. Mam sprawdzone sklepy, z których usług zawsze korzystam.

---
Ostatnio edytowany: 09:04 26-01-2012 przez Redakcja.dom
odpowiedz

20:54 26-01-2012
Od dłuższego czasu kupuję różne rzeczy przez internet. Zawsze szukam sklepów z dobrymi opiniami, omijam nowopowstałe tak na wszelki wypadek. Ostatnim dużym zakupem były kafelki do łazienki i armatura. Kupiłam wszystko na www.ilazienki.pl i wszystko było ok. Polecam też porównywarki cen. Przydatne gdy szukamy czegoś konkretnego no i tam między innymi można sprawdzić opinie o danym sklepie.

---
Ostatnio edytowany: 20:55 26-01-2012
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka