Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

~adaaa 212.76.*.* |
Ja uważam ze na pewno duze znaczenie ma tutaj to jakie dodatki wybierzemy do wystroju naszego wnętrza.Mozna przecież zaczac od najmniejszych szczegółów własnei w takich kolorkach... | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
zgadzam się, zawsze jak się nie ma pieniędzy na całkowitą zmianę aranżacji można zacząć od dobrania dodatków w takich kolorach | ||
linki reklamowe | |
~sonia1234567890 83.29.*.* |
Przede wszystkim może jakaś tapeta? Na przykład na wezgłowiu łóżka lub na przeciwległej ścianie. Może być w tych trzech kolorach (to modne połączenie, więc nie powinno być problemu z tapetą) Poza tym jeżeli szukasz fajnych pomysłów na urzadzenie mieszkania może zobacz sobie na blogach wnętrzarskich albo na stronach architeków. Bardzo fajne aranżacje są w galerii realizacji n-design.pl. | ||
tapeta to już większy wydatek i więcej roboty, łatwiej jest kupić nowe poduszki, albo inne drobiazgi | ||
~styllowka 83.10.*.* |
Ja bardzo lubię takie połączenie kolorów. Ma ono w sobie jednocześnie spokój jak i siłę. Wygląda bardzo stylowo i oryginalnie. Gdybym miała taką sypialnię pewnie z niej w ogóle bym nie wychodziła. ;) --- Ostatnio edytowany: 13:07 29-08-2011 przez Redakcja.dom | ||
linki reklamowe | |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |