1
Przejdź do strony:
» Podłoga w sypialni: dywan czy wykładzina?
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Wnętrza
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~greg
193.200.*.*

11:30 19-04-2011
Potwierdzam, że najfajniesza w sypialni jest wykłądzina dywanowa, nie ma nic przyjemniejszego jak ciepły i miekki materiał pod nogami jak się wstaje rano :) ja od zawsze mam wykładzinkę w sypialni i teraz tez po switach będę robił remont i kupię sobie kolejną :) nikt mnie nie przekona do zimnych paneli w sypialni.

Już tu gdzieś pisąłem, że kupiłem sobie do biura również wykłądzinę dywanową w Komforcie i dostałem odkurzacz za złotówę i teraz mam zamiar powtórzyc ten manewr przy zakupie do sypialni :)
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

15:47 05-07-2011
ja tam na podłogę w sypialni wolę dywan, ale taki tylko niewielki przy łóżku, a panele to nie płytki nie są zimne. Oczywiście to musi być dywan z długim włosiem, dopiero wtedy jest przyjemnie.
odpowiedz

linki
reklamowe

~gość
192.168.*.*

08:59 12-07-2011
Dywan z długim, miękkim włosiem. Dywan szczególnie sprawdza się w chłodne dni. Wstajesz rano z łóżka i stajesz gołymi stopami na zimne panele. Brr... Poza tym, dywan sprawia, że pokój wygląda przytulniej. No ale każdy ma swoje zdanie na ten temat. Ja mam w każdym pokoju dywan.
odpowiedz

09:20 12-07-2011
dywan z długim włosiem nie sprawdza się w mieszkaniu alergika, a panele nie są zimne, a jak według Ciebie są to możesz pokusić się o ogrzewanie podłogowe.
odpowiedz

16:35 21-07-2011
Ja w sypialni mam jedynie panele i muszę powiedzieć, że też to ciekawie wygląda. Szczególnie, że sypialnia nie jest za duża, a dywan potrafi optycznie jeszcze bardziej pomniejszyć przestrzeń.
odpowiedz
~gość
62.121.*.*

21:23 21-07-2011
Ja mam ciemne panela, bez dywanów - zajebiście. Ale skubane elektryzują się jak cholera.
odpowiedz

11:54 25-07-2011
odpowiednio dobrany dywan może też wizualnie powiększyć przestrzeń
odpowiedz

linki
reklamowe

~lakaszlo
31.62.*.*

19:43 07-02-2012
Do sypialnii, podłoga brzozowa – to jest to, dobrze jonizuje powietrze i wpływa na twardość tego i owego

---
Ostatnio edytowany: 07:04 08-02-2012 przez Redakcja.dom
odpowiedz

07:06 08-02-2012
wpływa na twardość tego i owego? czego i owego?

ja mam 2 małe dywaniki po obu stronach łóżka, więc panele są i tak widoczne, a wnętrze sypialni zostało wizualnie ocieplone.
odpowiedz

15:51 19-03-2012
Zawsze wolałam małe dywaniki, tuż przy samym łóżku. Zachowanie czystości w sypialni jest zdecydowanie wygodniejsze w takiej sytuacji.
odpowiedz
1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
Dołącz do naszego grona