Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

~greg 193.200.*.* |
Potwierdzam, że najfajniesza w sypialni jest wykłądzina dywanowa, nie ma nic przyjemniejszego jak ciepły i miekki materiał pod nogami jak się wstaje rano :) ja od zawsze mam wykładzinkę w sypialni i teraz tez po switach będę robił remont i kupię sobie kolejną :) nikt mnie nie przekona do zimnych paneli w sypialni. Już tu gdzieś pisąłem, że kupiłem sobie do biura również wykłądzinę dywanową w Komforcie i dostałem odkurzacz za złotówę i teraz mam zamiar powtórzyc ten manewr przy zakupie do sypialni :) | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
ja tam na podłogę w sypialni wolę dywan, ale taki tylko niewielki przy łóżku, a panele to nie płytki nie są zimne. Oczywiście to musi być dywan z długim włosiem, dopiero wtedy jest przyjemnie. | ||
linki reklamowe | |
~gość 192.168.*.* |
Dywan z długim, miękkim włosiem. Dywan szczególnie sprawdza się w chłodne dni. Wstajesz rano z łóżka i stajesz gołymi stopami na zimne panele. Brr... Poza tym, dywan sprawia, że pokój wygląda przytulniej. No ale każdy ma swoje zdanie na ten temat. Ja mam w każdym pokoju dywan. | ||
dywan z długim włosiem nie sprawdza się w mieszkaniu alergika, a panele nie są zimne, a jak według Ciebie są to możesz pokusić się o ogrzewanie podłogowe. | ||
Ja w sypialni mam jedynie panele i muszę powiedzieć, że też to ciekawie wygląda. Szczególnie, że sypialnia nie jest za duża, a dywan potrafi optycznie jeszcze bardziej pomniejszyć przestrzeń. | |||
~gość 62.121.*.* |
Ja mam ciemne panela, bez dywanów - zajebiście. Ale skubane elektryzują się jak cholera. | ||
odpowiednio dobrany dywan może też wizualnie powiększyć przestrzeń | ||
linki reklamowe | |
~lakaszlo 31.62.*.* |
Do sypialnii, podłoga brzozowa – to jest to, dobrze jonizuje powietrze i wpływa na twardość tego i owego --- Ostatnio edytowany: 07:04 08-02-2012 przez Redakcja.dom | ||
wpływa na twardość tego i owego? czego i owego? ja mam 2 małe dywaniki po obu stronach łóżka, więc panele są i tak widoczne, a wnętrze sypialni zostało wizualnie ocieplone. | |||
Zawsze wolałam małe dywaniki, tuż przy samym łóżku. Zachowanie czystości w sypialni jest zdecydowanie wygodniejsze w takiej sytuacji. | ||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |