Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

Fanaberie! Wystarczy wygodne łóżko! | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~gość 85.219.*.* |
Sypialnia to miejsce wypoczynku, wyciszenia, to domowy azyl. Niezależnie jaki styl aranżacji wybierzemy - nowoczesny, oriętalny, romantyczny, czy zupełną awangardę to jedno musi być pewne powinna być jak z marzeń. Zaczynamy od podłogi, ciemna czy jasna, jaki materiał? Podłoga to podstawa w sypialni, którą nie tak łatwo wymienić, jeśli dojdzie do pomyłki. Dlatego decyzja powinna być przemyślana, zarówno gatunek drzewa jak i kolorystyka. Ciekawe strony oglądałam w googlach, konfigurator podłóg. Kolejnym etapem są ściany, ich kolorystyka powinna komponować się z pozostałymi elementami sypialni w jedną całość. | ||
linki reklamowe | |
To chyba małe masz wymagania... A gdzie poczucie estetyki chociażby? Anka | |||
Zawsze można zatrudnić kogoś, kto lepiej się tym zajmie. Jest sporo projektantów wnętrz, którzy zajmują się tym wszystkich za nas. Wiem, że bardzo dobrzy specjaliści pracują w n-design. Godzinami mogę przeglądać galerię na ich stronie internetowej, tworzą naprawdę niesamowite aranżacje. | |||
zatrudnienie projektanta to nie jest rozwiązanie dla każdego, owszem z pewnością zaprojektują wymarzoną sypialnię, ale czy to będzie Twoje marzenie? a poza tym nie każdego na to stać. Możemy też sami zaprojektować wymarzoną sypialnię, jeśli nie ufamy swojemu poczuciu smaku to możemy poszukać inspiracji na wnętrzarskich stronach internetowych. | ||
linki reklamowe | |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |