Szablony do malowania na ścianach - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
08:57 22-08-2011  Ania230
a ja tutaj znalazłam dużo darmowych szablonów malarskich: http://pokoj-dla-dziecka.wieszjak.pl/szablony-malarskie
2.
21:17 27-09-2010  CarlitoNeo
Za szablonami można się również porozglądać na allegro lub udać się do najbliższej drukarni z projektem, a tam fachowcy z pewnością poradzą sobie z wyskalowaniem i wydrukowaniem odpowiedniego szablonu.
3.
11:54 10-02-2010  marzena3
Ostatnio zmawiałam szablon jaki sama sobie wymyśliłam, na pewno jest niepowtarzalny:]muszę przyznać,że termin realizacji expresowy i obsługa po prostu super.Wszystko mi wyjaśnili i przedstawili propozycję, którą się cieszę codziennie oglądając ją na ścianie swojego zakładu fryzjerskiego.Polecam szablonerie i muszę z przykrością przyznać,że nie zgodzę się z moją przedmówczynią.
4.
20:35 23-09-2009  Anita
Zobacz na szablonetce
5.
14:52 22-09-2009  ~gość
Sprawdź w empiku - widziałam tam coś takiego.
6.
14:52 22-09-2009  Monika36
Potrzebuję oryginalnych projektów na różne ciekawe aplikacje na ściany. Szukałam na stronie szablonerii - niestety większość wzorów oklepanych.

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
Dołącz do naszego grona