Forum Wieszjak.pl » Dom » Wnętrza » Polecani producenci mebli »  Dodaj komentarz
Polecani producenci mebli - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
16:36 26-10-2010  mrsag
Mi też się podobają meble z esmebel.com, zarówno sosnowe, jak i z drewna bukowego, które są uznawane za bardzo wytrzymałe i ładne. W esmebel są bardzo tanie, z racji tego, że jest to producent mebli.
2.
13:46 05-08-2010  wiemjakaleniepowiem
Dobre solidne meble, to na pewno meble z litego drewna, dlatego podłączyłbym się do tego co napisała @modna. Mebelki sosnowe są na przykład nie tylko ładne, ale i niedrogie. No i można sobie je pomalować na dowolny kolor, tak żeby pasowały do wystroju mieszkania :-)
3.
09:20 12-01-2010  Blaszana
A mi się podobają stoły w sklepie myin.pl. Mają oryginalne meble i niebanalne dodatki, zwłaszcza kuchenne (już parę rzeczy tam zamawiałam). Ale jeśli interesuje was oferta meblowa waśnie, to polecam zaglądnąć, bardzo solidnie wyglądają.
4.
15:16 11-01-2010  bee3103
Mogę się zgodzić, że meble ze sklepu esmebel.com są bardzo dobre, solidne i ekologiczne. po prostu piękne. No i ceny jak za tak piękne meble są bardzo niskie... i nie musisz się martwić o to, że są one tandetne, albo nietrwałe;)
5.
12:31 11-01-2010  modna
Jak chcecie kupić porządne, solidne i modne meble to polecam esmebel.com Mają naprawdę duży wybór mebli drewnianych. Przyznam, że wyglądają niezwykle elegancko i są bardzo użyteczne. Na pewno są solidne, a na dodatek bardzo ekologiczne - Polecam!
6.
21:40 20-11-2009  Anka_
BRW...dobre meble i na kazda kieszen...polecam
7.
14:47 22-09-2009  Monika36
Znacie jakieś dobre i sprawdzone firmy, które produkują solidne i niezbyt drogie meble. Przeszłam kilka sklepów sieciowych i stwierdzam,że robią tandetę.

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
Dołącz do naszego grona