Polecani producenci mebli   (http://dom.wieszjak.pl/forum/thread/12856,Polecani-producenci-mebli.htm)

Monika36 - 14:47 22-09-2009
Znacie jakieś dobre i sprawdzone firmy, które produkują solidne i niezbyt drogie meble. Przeszłam kilka sklepów sieciowych i stwierdzam,że robią tandetę.
Anka_ - 21:40 20-11-2009
BRW...dobre meble i na kazda kieszen...polecam
modna - 12:31 11-01-2010
Jak chcecie kupić porządne, solidne i modne meble to polecam esmebel.com Mają naprawdę duży wybór mebli drewnianych. Przyznam, że wyglądają niezwykle elegancko i są bardzo użyteczne. Na pewno są solidne, a na dodatek bardzo ekologiczne - Polecam!
bee3103 - 15:16 11-01-2010
Mogę się zgodzić, że meble ze sklepu esmebel.com są bardzo dobre, solidne i ekologiczne. po prostu piękne. No i ceny jak za tak piękne meble są bardzo niskie... i nie musisz się martwić o to, że są one tandetne, albo nietrwałe;)
Blaszana - 09:20 12-01-2010
A mi się podobają stoły w sklepie myin.pl. Mają oryginalne meble i niebanalne dodatki, zwłaszcza kuchenne (już parę rzeczy tam zamawiałam). Ale jeśli interesuje was oferta meblowa waśnie, to polecam zaglądnąć, bardzo solidnie wyglądają.
wiemjakaleniepowiem - 13:46 05-08-2010
Dobre solidne meble, to na pewno meble z litego drewna, dlatego podłączyłbym się do tego co napisała @modna. Mebelki sosnowe są na przykład nie tylko ładne, ale i niedrogie. No i można sobie je pomalować na dowolny kolor, tak żeby pasowały do wystroju mieszkania :-)
mrsag - 16:36 26-10-2010
Mi też się podobają meble z esmebel.com, zarówno sosnowe, jak i z drewna bukowego, które są uznawane za bardzo wytrzymałe i ładne. W esmebel są bardzo tanie, z racji tego, że jest to producent mebli.

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
Dołącz do naszego grona