Wieszjak.pl
Panorama Firm
 Rynek nieruchomościDom i PrawoFinanseBudowa i remontWnętrzaOgród i kwiatyKatalog produktówNarzędziaForum
1
Przejdź do strony:
» Polecani producenci mebli
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Wnętrza
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

14:47 22-09-2009
Znacie jakieś dobre i sprawdzone firmy, które produkują solidne i niezbyt drogie meble. Przeszłam kilka sklepów sieciowych i stwierdzam,że robią tandetę.
  zgłoś naruszenie regulaminu

21:40 20-11-2009
BRW...dobre meble i na kazda kieszen...polecam

linki
reklamowe

12:31 11-01-2010
Jak chcecie kupić porządne, solidne i modne meble to polecam esmebel.com Mają naprawdę duży wybór mebli drewnianych. Przyznam, że wyglądają niezwykle elegancko i są bardzo użyteczne. Na pewno są solidne, a na dodatek bardzo ekologiczne - Polecam!

15:16 11-01-2010
Mogę się zgodzić, że meble ze sklepu esmebel.com są bardzo dobre, solidne i ekologiczne. po prostu piękne. No i ceny jak za tak piękne meble są bardzo niskie... i nie musisz się martwić o to, że są one tandetne, albo nietrwałe;)

09:20 12-01-2010
A mi się podobają stoły w sklepie myin.pl. Mają oryginalne meble i niebanalne dodatki, zwłaszcza kuchenne (już parę rzeczy tam zamawiałam). Ale jeśli interesuje was oferta meblowa waśnie, to polecam zaglądnąć, bardzo solidnie wyglądają.

13:46 05-08-2010
Dobre solidne meble, to na pewno meble z litego drewna, dlatego podłączyłbym się do tego co napisała @modna. Mebelki sosnowe są na przykład nie tylko ładne, ale i niedrogie. No i można sobie je pomalować na dowolny kolor, tak żeby pasowały do wystroju mieszkania :-)

16:36 26-10-2010
Mi też się podobają meble z esmebel.com, zarówno sosnowe, jak i z drewna bukowego, które są uznawane za bardzo wytrzymałe i ładne. W esmebel są bardzo tanie, z racji tego, że jest to producent mebli.

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Umowa najmuKalkulator rat kredytu
Tapety - kalkulatorOgrodzenia - kalkulator

Na skróty

Znajdź prawnika

wyszukiwanie szczegółowe »

Społeczność »