Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

| Finanse | Wnętrza | Narzędzia | Forum |

Znacie jakieś dobre i sprawdzone firmy, które produkują solidne i niezbyt drogie meble. Przeszłam kilka sklepów sieciowych i stwierdzam,że robią tandetę. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
BRW...dobre meble i na kazda kieszen...polecam | ||
linki reklamowe | |
Jak chcecie kupić porządne, solidne i modne meble to polecam esmebel.com Mają naprawdę duży wybór mebli drewnianych. Przyznam, że wyglądają niezwykle elegancko i są bardzo użyteczne. Na pewno są solidne, a na dodatek bardzo ekologiczne - Polecam! | |||
Mogę się zgodzić, że meble ze sklepu esmebel.com są bardzo dobre, solidne i ekologiczne. po prostu piękne. No i ceny jak za tak piękne meble są bardzo niskie... i nie musisz się martwić o to, że są one tandetne, albo nietrwałe;) | ||
A mi się podobają stoły w sklepie myin.pl. Mają oryginalne meble i niebanalne dodatki, zwłaszcza kuchenne (już parę rzeczy tam zamawiałam). Ale jeśli interesuje was oferta meblowa waśnie, to polecam zaglądnąć, bardzo solidnie wyglądają. | |||
Dobre solidne meble, to na pewno meble z litego drewna, dlatego podłączyłbym się do tego co napisała @modna. Mebelki sosnowe są na przykład nie tylko ładne, ale i niedrogie. No i można sobie je pomalować na dowolny kolor, tak żeby pasowały do wystroju mieszkania :-) | ||
Mi też się podobają meble z esmebel.com, zarówno sosnowe, jak i z drewna bukowego, które są uznawane za bardzo wytrzymałe i ładne. W esmebel są bardzo tanie, z racji tego, że jest to producent mebli. | ||
linki reklamowe | |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |